EigenWijs Twente opgehouden te bestaan

 

Op  3 juni 2018  heeft het koor EigenWijs haar slotconcert gegeven omdat het koor na 20 jaar noodgedwongen haar bestaan niet kon voortzetten.

In een druk bezocht concert werd er een selectie uit werken van de voorbije 20 jaar uitgevoerd: van de componisten Mozart, Vivaldi, Rossini, Brahms, Dvorak, Avedissian, Rachmaninoff  en anderen.

Als solisten traden op Anne Martha Schuitemaker, sopraan, en  Jeanette Verschure, mezzosopraan.

Instrumentale medewerking verleenden de vaste pianist van het koor, Tasco Silva,  strijkers en een klarinettiste.

Ook oud-leden van het koor werkten mee aan het concert.

Het geheel stond onder leiding van Pierre Schuitemaker.

 

Na afloop van het concert is er in een gezellig samenzijn afscheid van elkaar genomen.

 

 

Vrienden

Word Vriend van EigenWijs Twente

Om ook in de toekomst concerten te kunnen geven, is financiële steun voor ons koor onontbeerlijk. Het koor heeft een aantal ‘Vrienden’, o.a. partners van koorleden of oud-koorleden. De vrienden steunen EigenWijs met een financiële jaarlijkse bijdrage van 25 euro of meer.

Voordelen voor Vrienden

In ruil voor uw financiële bijdrage wordt u als Vriend geïnformeerd over het uit te voeren werk, krijgt u toegang tot concerten voor een ‘Vriendenprijs’ (ongeveer 15% korting, maximaal 2 kaarten per Vriend), kunt u één of meer open repetities bezoeken; daar waar mogelijk reserveren wij plaatsen voor u en u kunt, wanneer u dat wilt, meehelpen bij de concerten.

Draagt u Oratoriumkoor EigenWijs Twente een warm hart toe en wilt u het koor nu en in de toekomst steunen, wordt dan Vriend van EigenWijs Twente.

Contactpersoon Vrienden

Stuur een mail via de contactpagina op deze site en maak uw bijdrage over op bankrekening 316725382 tnv Penningmeester EigenWijs, Enschede. Bij voorbaat onze hartelijke dank.